Φροντίδα και Οδηγίες Πλυσίματος

Φροντίδα και Οδηγίες. Σύμβολα Πλυσίματος. Οδηγίες Πλυσίματος

Πολλές φορές αγοράζουμε ένα προϊόν και όταν έρχετε η ώρα είτε να το πλύνουμε ή να θελήσουμε να δούμε πια είναι η σωστή φροντίδα για το προϊόν μας, να αναρωτιόμαστε τι σημαίνουν τα σύμβολα και οι οδηγίες πλυσίματος που πυκνά συχνά συναντάμε στα ταμπελάκια των υφασμάτινων.

Σε αυτό εδώ το άρθρο θα μοιραστούμε μαζί σας τα πιο συχνά σύμβολα που χρησημοποιούνται και την σημασιολογία τους.

Σύμβολα και Οδηγίες Πλυσίματος

Οδηγίες Φροντίδας. Πλύσιμο μέχρι 30 βαθμούς σε κανονικό πρόγραμμα πλύσης Πλύσιμο μέχρι 30 βαθμούς σε κανονικό πρόγραμμα πλύσης (Το ίδιο σύμβολο με διαφορετικούς βαθμούς υποδηλώνει τη μέγιστη θερμοκρασία πλύσης)

Οδηγίες Φροντίδας. Πλύσιμο μέχρι 30 βαθμούς σε πρόγραμμα για ευαίσθηταΠλύσιμο μέχρι 30 βαθμούς σε πρόγραμμα για ευαίσθητα (Το ίδιο σύμβολο με διαφορετικούς βαθμούς υποδηλώνει τη μέγιστη θερμοκρασία πλύσης)

Οδηγίες Φροντίδας. Πλύσιμο στο χέρι.Πλύσιμο στο χέρι. (Μπόρει να πλυθεί σε πλυντήριο που υποστηρίζει πλύση με λειτουργία πλυσίματος στο χέρι)

Οδηγίες Φροντίδας. Μπορείτε να Σιδερώσετε σε οποιαδήποτε θερμόκρασία, και με ατμόΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε σίδερο σε οποιαδήποτε θερμοκρασία, και με ατμό αν το επιθυμείτε

Οδηγίες Φροντίδας. Μην ΣιδερώνετεΑπαγορεύεται το σίδερο

Οδηγίες Φροντίδας. Στεγνό καθάρισμα.Στεγνό καθάρισμα.

Οδηγίες Φροντίδας. Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμαΑπαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα

Οδηγίες Φροντίδας. Στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασίαΜπορεί να μπεί σε στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία

Οδηγίες Φροντίδας. Όχι στεγνωτήριο.Απαγορεύεται να μπεί σε στεγνωτήριο

Οδηγίες Φροντίδας. Μην χρησιμοποιείτε λευκαντικόΜην χρησιμοποιείτε λευκαντικό

Οδηγίες Φροντίδας. Μήν στύβετε.Απαγορεύεται το στύψιμο

 

Αυτά είναι τα πιο διαδεδομένα σύμβολα που θα συναντήσετε πιο συχνά. Εμείς προσπαθούμε σε όλα τα υφασμάτινα που ανεβάζουμε στη σελίδα μας για πώληση, να περνάμε τις πληροφορίες φροντίδας τους, ώστε να είστε εκ προτέρων ενημερωμένοι για τις ανάγκες φροντίδας τους. Σε κάθε περίπτωση όμως όλα τα υφασμάτινα μας λεχουν πάνω ραμμένο το ταμπελάκι με τις προτεινόμενες οδηγίες φροντίδας.

Καλές Αγορές!

Essential SSL