Βουκουρεστίου 21

210 36 15 284

Ώρες καταστήματος
Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-14:30
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-20:00
Σάββατο 10:00-16:00

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακαλούμε διαβάστε το τμήμα συχνών ερωτήσεων πρίν μας στείλετε μια ερώτηση.

Τι τρόπους αποστολής χρησιμοποιείτε και ποιές οι χρεώσεις για μεταφορικά;

Παράδοση από εμάς

Για παρραγελίες εντός Αττικής και ορίων πόλεως, μπορούμε να παραδώσουμε εμείς τα πραγματά σας με δικά μας μέσα με χρέωση 5 ευρώ για αντικείμενα, και 20 για έπιπλα συν 10 ευρώ για κάθε επιπλέον έπιπλο. Εξαίρεση οι περιοχές, Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Βάρη, Βάρκιζα, Βαρυμπόμπη, Διόνυσος, Εκάλη, Θρακομακεδώνες, Κρυονέρι, Παιανία, Παλλήνη, Σπάτα και Σταμάτα όπου οι χρεώσεις ειναι 10 ευρώ για αντικείμενα και 30 για έπιπλα συν 10 για κάθε επιπλέον έπιπλο.

Πρακτορείο

Για έπιπλα για την υπόλοιπη Ελλάδα και περιοχές εκτός λεκανοπεδίου ή εκτος ορίων, όπως πχ Ασπρόπυργο, Κορωπί, Φυλή, Καλύβια, Ελευσίνα, νησιά Αττικής κτλ, μπορούμε να παραδώσουμε σε πρακτορείο της επιλογής σας με χρέωση 20 ευρώ για κάθε έπιπλο συν 10 ευρώ για κάθε επιπλέον έπιπλο, ή να παραλάβει απο το κατάστημα μας Μεταφορική της επιλογής σας και ύστερα απο δική σας συννενόηση. Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα του πρακτορείου μέχρι εσάς είναι δική σας ευθύνη και χρεώνονται από το πρακτορείο.

ΕΛΤΑ

Για εκτός Αττικής και επαρχία μπορούμε να αποστείλουμε τη παραγγελία σας, που δεν εμπεριέχει έπιπλα, μέσω Ελληνικών ταχυδρομείων με χρέωση 5 ευρώ μέχρι 5 κιλά και 10 ευρώ έως 10 κιλά. Η παραλαβή γίνεται από τα κατα τόπους σημεία εξυπηρέτησης των ΕΛΤΑ ή όπως ορίζεται από τους όρους χρήσης τους.

Γενική Ταχυδρομική

Επίσης για εκτός Αττικής και όλη την Ελλάδα. Η χρέωση είναι 6,50 ευρώ για δέματα μέχρι 2 κιλά και 1,25 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Για ογκώδη αντικείμενα που ξεπερνάν τα προσδιορισμένα κιβώτια αποστολής της Γενικής Ταχυδρομικής, τα κιλά ορίζονται με βάση την ογκομετρική χρέωση. Στα προϊόντα που οι διαστάσεις τους ξεπερνάν αυτές τις διαστάσεις, ο υπολογισμός είναι ήδη βαση της ογκομετρικής χρέωσης εφόσον παρέχεται.

Παραλαβή στο κατάστημά μας

Φυσικά μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας χωρίς κάποια επιβάρυνση από εμάς ή  να το επιλέξετε σαν μέθοδο εάν θέλετε να κάνετε άλλο δικό σας τρόπο μεταφοράς, πχ να μας αποστείλετε μεταφορική με χρέωση δική σας.

Σημείωση για Εύθραστα – Ευαίσθητα, και Βαρέα αντικείμενα.

Καμία εταιρία αποστολών δεν εγγυάται ουτε αποζημειώνει σε περίπτωση βλάβης εύθραστων αντικειμένων όπως γυαλικά. Σε περίπτωση που παραγγείλεται προϊόντα απο γυαλί, κάνουμε τη κάθε δυνατή προσπάθεια για τη καλύτερη δυνατή συσκευασία των προϊόντων, είτε με ειδικά κουτιά, με συσκευασία απο φυσαλίδες αέρα κ.α., αλλά σε περίπτωση ατυχήματος η ευθύνη βαραίνει τον καταναλωτή και όχι το κατάστημα ή την εταιρία μεταφορών, και ούτε αποζημειώνεται. Για παραγγελίες συνολικού βάρους 10 κιλών και άνω που αποτελούνται απο αντικείμενα και όχι έπιπλα, έχουμε το δικαίωμα να αλλάζουμε το τρόπο αποστολής σε παράδοση με πρακτορείο ή απο εμάς, σε περίπτωση που η μεταφορική δεν δέχεται να τα μεταφέρει. Πάντα ύστερα απο συννενόηση και τελικής έγκρισης από εσάς.

Με τί μέθοδο μπορώ να πληρώσω;

Μπορείτε να πληρώσετε απευθείας με κατάθεση στο τραπεζικό μας λογαριασμό.

Με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες, Visa, Mastercard, MaestroDinners, American Express.

Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού

Για παραδόσεις εντός Αττικής και από εμάς η πάραδοση, όπως επίσης και με Courrier μπορείτε να επιλέξετε με μετρητά στη παράδοση.

Σημ.: Για ποσά άνω των 500 ευρώ, όπως ορίζεται με την παράγραφο 2 του άρθρου 69 του ν. 4446/2016, η εξόφληση γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.

Πότε μπορώ να περιμένω τα πραγματά μου;

Για παραδόσεις από εμάς, παραλαμβάνετε την επόμενη της αγοράς σας και εξόφλησης της πληρωμής σας (εκτός σαββάτου εάν δεν είναι εφικτό από την εταιρία), εκτός εαν υπάρχει αδυναμία απο τη δική σας πλευρά ή και επιθυμείτε άλλο, μεταγενέστερο χρόνο παράδοσης. Για παραδόσεις πρακτορείων, μεταφορικών και Ελληνικών ταχυδρομείων, όπως ορίζεται από τους χρόνους παράδοσης τους, εμείς προσπαθούμε να παραδίδουμε στις υπηρεσίες τους, την ίδια μέρα της παρραγελίας σας και από την εξόφληση της πληρωμής σας, ή το αργότερο την επομένη.

Πόσο ασφαλείς είναι οι αγορές μου στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Προστατεύονται τα στοιχεία μου;

Για τη μέγιστη ασφάλειά σας, όλες οι συναλλαγές με κάρτες ολοκληρώνονται με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης στους ιστότοπους της Alpha Bank.

Επιπλέον όλα τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε στη σελίδα μας προστατεύονται με ισχυρή κρυπτογράφηση απο τη Comodo, μια από τις καλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ψηφιακής ασφάλειας, όπως μπορείτε να δείτε από την ανάλογη πιστοποίηση στο υποσέλιδο της ιστοσελίδας μας, ή πατώντας στο εικονίδιο με το λουκέτο στη μπάρα διεύθυνσής μας, και βλέποντας το χαρακτηριστικό https και την ανάλογη πιστοποίηση.

Σε κάθε περίπτωση, σας αποτρέπουμε από το να εισάγετε στοιχεία όπως Αριθμούς καρτών και άλλων ευαίσθητων στοιχείων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θέλω τιμολόγιο για τη παραγγελία μου.

Εάν επιθυμείτε να σας κοπεί τιμολόγιο για τις αγορές σας, παρακαλούμε στις παρατηρήσεις της αγοράς σας, εισάγετε οτι «Επιθυμώ Τιμολόγιο» μαζί με τα στοιχεία της εταιρίας σας και έγκυρο τηλέφωνο επικοινωνίας ή/και λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Έχετε κάποια ερώτηση;