Βουκουρεστίου 21

210 36 15 284

Ώρες καταστήματος
Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-15:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-20:00
Σάββατο 10:00-16:00

Συχνές Ερωτήσεις

Speedex

Όλες οι παραγγελίες αντικειμένων και μικροαντικειμένων έως 15 κιλά μπορούν να αποσταλλούν με speedex με μέθοδο της αντικαταβολής. Η χρέωση είναι 5 ευρώ έως 2 κιλά και εν συνεχεία 1 ευρώ επιπλέον για κάθε έξτρα κιλό.

Δωρεάν αποστολή

Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ έως 15 κιλά, αντικειμένων και μικροαντικειμένων, μπορεί να γίνει δωρεάν αποστολή. Για παραγγελίες επίπλων η χρέωση ισχύει.

Έπιπλα

Για παραγγελίες επίπλων εντός Αττικής η παράδοση γίνεται από δικά μας μέσα ή μεταφορική με χρέωση 20 ευρώ το πρώτο έπιπλο και 10 ευρώ το κάθε επιπλέον. Η μεταφορά ισχύει για μέχρι την είσοδο του χώρου της πολυκατοικίας ή οικίας. Για περιοχές όπως Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Βάρη, Βάρκιζα, Βαρυμπόμπη, Διόνυσος, Εκάλη, Θρακομακεδώνες, Κρυονέρι, Παιανία, Παλλήνη, Σπάτα και Σταμάτα οι χρεώσεις είναι 30 για το πρώτο έπιπλα συν 10 για κάθε επιπλέον έπιπλο.

Πρακτορείο

Για έπιπλα για την υπόλοιπη Ελλάδα και περιοχές εκτός λεκανοπεδίου ή εκτός ορίων, όπως πχ Ασπρόπυργο, Κορωπί, Φυλή, Καλύβια, Ελευσίνα, νησιά Αττικής κτλ, μπορούμε να παραδώσουμε σε πρακτορείο της επιλογής σας με χρέωση 20 ευρώ για κάθε έπιπλο συν 10 ευρώ για κάθε επιπλέον έπιπλο, ή να παραλάβει από το κατάστημα μας Μεταφορική της επιλογής σας και ύστερα από συννενόηση. Η χρέωση του πρακτορείου για τη μεταφορά είναι επιπλέον και επιβαρύνει το πελάτη.

Παραλαβή στο κατάστημά μας

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής στο κατάστημα μας, αντικειμένων, μικροαντικειμένων και επίπλων, και η εξόφλησή τους. Οι παραγγελίες που επιλέγονται για παραλαβή στο κατάστημα μας θα δεσμεύονται για έως 5 ημέρες. Μετά από αυτό το χρονικό περιθώριο θα ξαναγίνονται διαθέσιμα προς αγορά..

Μπορείτε να πληρώσετε απευθείας με κατάθεση στο τραπεζικό μας λογαριασμό.

Με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες, Visa, Mastercard, MaestroDinners, American Express, Discovery.

Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού

Για παραδόσεις εντός Αττικής και από εμάς η πάραδοση, όπως επίσης και με Courrier μπορείτε να επιλέξετε με μετρητά στη παράδοση.

Σημ.: Για ποσά άνω των 500 ευρώ, όπως ορίζεται με την παράγραφο 2 του άρθρου 69 του ν. 4446/2016, η εξόφληση γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.

Συνήθως ο χρόνος παράδοσης από Speedex ειναι 1-2 εργάσιμες. Για παραδόσεις επίπλων γίνεται κατόπιν επικοινωνίας.

Για τη μέγιστη ασφάλειά σας, όλες οι συναλλαγές με κάρτες ολοκληρώνονται με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης στους ιστότοπους της Alpha Bank.

Επιπλέον όλα τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε στη σελίδα μας προστατεύονται με ισχυρή κρυπτογράφηση απο τη Comodo, μια από τις καλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ψηφιακής ασφάλειας, όπως μπορείτε να δείτε από την ανάλογη πιστοποίηση στο υποσέλιδο της ιστοσελίδας μας, ή πατώντας στο εικονίδιο με το λουκέτο στη μπάρα διεύθυνσής μας, και βλέποντας το χαρακτηριστικό https και την ανάλογη πιστοποίηση.

Σε κάθε περίπτωση, σας αποτρέπουμε από το να εισάγετε στοιχεία όπως Αριθμούς καρτών και άλλων ευαίσθητων στοιχείων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εάν επιθυμείτε να σας κοπεί τιμολόγιο για τις αγορές σας, παρακαλούμε στις παρατηρήσεις της αγοράς σας, εισάγετε οτι “Επιθυμώ Τιμολόγιο” μαζί με τα στοιχεία της εταιρίας σας και έγκυρο τηλέφωνο επικοινωνίας ή/και λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στον ιστότοπό μας, και στο κατάστημά μας, θα βρείτε αρκετά είδη με τη σήμανση stock ή εκθεσιακά. Αυτά τα είδη, κυρίως έπιπλα, είναι από παλαιότερες συλλογές και ενδέχεται να έχουν φθορές ή σημάδια. Η προσφορά αφόρα τα συγκεκριμένα είδη, ενω εάν ο κωδικός τους είναι ακόμη στη τρέχουσα συλλογή , μπορεί να γίνουν παραγγελία με την αρχική τους τιμή.

Έχετε κάποια ερώτηση;